Home  /  Termeni si Conditii

Termeni si Conditii


Definirea termenilor

Termenii "site", "acest site" si "site-ul" folositi in acest document se refera la site-ul www.autoverdict.ro

Prin termenii "utilizator",  "vizitator" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.autoverdict.ro, indiferent de motiv, si/sau foloseste serviciile www.autoverdict.ro

Termenii "Regulament", "Contract" si "Termeni si Conditii" se refera la prezentul contract de utilizare.

 

Acceptarea "Termenilor si conditiilor"
Inaintea vizitarii acestui site, te rugam sa citesti cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de tine a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract.
Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

 

Continutul site-ului
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

 

Copyright
Continutul site-ului www.autoverdict.ro, cuprinzand: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date, este proprietatea administratorului site-ului si a furnizorilor sai. Folosirea lor in scopuri comerciale, fara acordul administratorului, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Legaturi
Site-ul www.autoverdict.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, administratorul site-ului nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

Declinarea responsabilitatii
Administratorul site-ului nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a celor inscrise in prezentul "Termeni si Conditii".

Administratorul site-ului nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului si/sau serviciilor furnizate de acesta precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Administratorul site-ului nu garanteaza in nici un fel acuratetea informatiilor din verdicte.

 

Adaugarea verdictelor

1. Ca autorul verdictului iti asumi raspunderea pentru ceea ce scrii in acesta;

2. Limbajul folosit in verdicte trebuie sa fie lipsit de cuvinte obscene, injuraturi si jigniri de orice natura;

3. Nu adauga imagini ce nu au legatura cu masina ta (ex. o poza despre calculatorul tau);

4. Nu este permis distribuirea materialelor protejate prin lege;

5. Nu se accepta link-uri, nume de persoane si firme, branduri, imagini si altele in verdicte;

6. Nu abuza de iconite sau semne de punctuatie;

7. Nu este permisa afisarea linkurilor externe, linkurilor catre anunturi si orice fel de text cu scopul de a face reclama sau a se promova produse si altele;

8. Despre o masina se poate adauga numai un singur verdict. Insa acesta se poate edita oricand si oricat.


Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a elimina verdictele nepotrivite, fara justificare si fara o notificare prealabila.

 

Politica de confidentialitate
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului www.atuoverdict.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine. www.autoverdict.ro nu furnizeaza datele tale (adresa de e-mail si parola) unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de utilizatorii sai fara acordul explicit ale acestora.

Administratorul site-ului poate sa-ti trimite mesaje informative cu privire la site-ul www.autoverdict.ro

Site-ul foloseste cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul tau.

Utilizatorii site-ului pot refuza furnizarea datelor personale si/sau pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date trimitand un e-mail la adresa info@autoverdict.ro

 

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE UTILIZATORILOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.autoverdict.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.autoverdict.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.autoverdict.ro SI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

Litigii
Litigiile aparute intre vizitatorii si administratorul site-ului vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu se poate rezolvat pe aceasta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

 

Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a completa prezentul regulament fara un anunt prealabil.

Legat de orice intrebare sau problema, poti sa contactezi administratorii site-ului prin formularul de contact de aici.